לא לאפות טארט קרם טבעוני
לכו לחנות ותביאו תמצית סטיביאן, שמן קוקוס, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קרם ברולה טארטלים, טארט שוקולד דובדבן (לא אופים), ו טארט אוכמניות ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קשיו תבלין / מטחנת קפה, מיכל המטחנה של בלנדר אישי, או מעבד מזון קטן. תהליך עד הקרקע דק או אבקה, על 30 עד 60 שניות-זה בסדר אם זה מתחיל להצטמצם.
מוסיפים את אדר, שמן, חלב אלטרנטיבי, עמילן, וניל, ומלח (להעביר את כל לבלנדר אם באמצעות מטחנה רגילה), ולעבד עד חלקה וקרם. מבחן טעם. מערבבים בסטיביה כדי להגביר את הטעמים, אם תרצה.לחץ על macaroons לתוך 8 מיני טארט או תבניות cupcake / פחיות. מגוון שוקו מחזיק יחד היטב, והוא יכול אפילו להיות בצורת טרטלט ללא עובש או פח.מחלקים את הקשיו מילוי שווה בין כוסות הטרטלט.עצור ל-15 דקות.למעלה עם פירות יער טריים.צמרמורת במקרר עד מוכן לטרוף.