לא ללוש בין לילה פרמזן וקורנית לחמניות
לא ללוש בין לילה פרמזן ו קורנית לחמניות עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת פרמזן רג'יאנו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לא ללוש שום פרמזן לחמניות ארוחת ערב, לא ללוש לחם צ'דר לבן בן לילה, ו לא ללוש לחמניות לארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 2 כפות מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
חום 1 כף שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים טימין למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מבעבע וריחני.
מוסיפים תערובת טימין וחלב לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף; מוסיפים 1/4 גבינת כוס, סוכר, מלח וביצה, ערבוב טוב.
לשקול או בכפית קלה קמח לבן מחיטה מלאה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. באמצעות כף עץ, מערבבים קמח לבן מחיטה מלאה לתוך תערובת שמרים. שקול או כף קלה 5 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לכל המטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לכל מטרה לתערובת שמרים, מערבבים היטב.
מוסיפים מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי ליצור בצק חלק אבל דביק מאוד.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים ומקררים בין לילה. (הבצק לא יוכפל בגודל.)
הסר בצק מהמקרר. אל תרביץ לבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח; מפזרים בצק קלות עם קמח.
רול בצק לתוך מלבן 12 x 7inch.
מברשת בצק עם הנותרים 1 כף שמן.
מפזרים נשאר 1/4 כוס גבינה באופן שווה על הבצק; מפזרים פלפל. החל עם צד ארוך, לגלגל את הבצק ג ' לי רול אופנה. קמצוץ תפר לאטום (לא לאטום קצוות של גליל).
חותכים גליל לפרוסות 8 (1 1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למעלה, על תבנית אפייה מכוסה בנייר קלף. מכסים ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד לחמניות עלו מעט.
מניחים מחבת בתנור, ומיד להפחית את החום ל 37
אופים לחמניות ב 375 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.