קל בישול איטי שעועית אפויה היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דבשה, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית אפויה מבושלת איטית, שעועית אפויה מבושלת איטית, ו שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים במסננת ושומרים את הקערה (אין צורך לשטוף); מניחים את הקערה בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את השעועית, בייקון, ובצל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
לטאטא את שאר החומרים הנמדדים בקערה השמורה עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים לתוך סיר איטי ומערבבים עד משולב היטב. מכסים ומבשלים על חום גבוה או נמוך עד השעועית הם מכרז והנוזל מתעבה מעט (זה יהיה להתעבות יותר כפי שהוא מתקרר), על 6 שעות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.