לאט לבשל מרק ירקות נקניק איטלקי קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי קל מרק ירקות נקניק איטלקי. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אפונים חומוס, עלה דפנה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: לאט לבשל מרק ירקות נקניק איטלקי קל, רוטב איטלקי איטי, בשר בקר, וראגו ירקות, ו איטי לבשל מרק ירקות איטלקי עם שעועית לבנה.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה עד שכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
ניקוז. ב 3 1/2 או 4 ליטר סיר איטי, לשלב נקניק מבושל וכל המרכיבים הנותרים למעט קישואים וגבינה; מערבבים בעדינות לערבב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 9 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר ולהשליך עלה דפנה מן המרק. מערבבים בעדינות בקישואים. כיסוי; לבשל 30 דקות נוספות או עד זוקיני הוא מכרז.
כדי להגיש, מצקת מרק לתוך קערות בודדות.