קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לבבות הארטישוק האפויים של עמנואל עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אנשובי שטוח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה