לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לבבות הארטישוק האפויים של עמנואל עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אנשובי שטוח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.