קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לב הארטישוק האפוי של עמנואל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה עלה שטוח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן