לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לב הארטישוק האפוי של עמנואל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה עלה שטוח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.