לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי וגבינת פרמזן
לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חומץ בלסמי, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פלפל אדום קלוי וסטייק בצל עם חומץ בלסמי, קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, ו קציצות עם חומץ בלסמי, טימין ופרמזן פירה.
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עד המשרד-מכרז, 4 עד 5 דקות.
לנקז היטב. דק קוצצים בצל.
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים בארטישוקים ואחריו בצל.
מפזרים אורגנו. מבשלים ארטישוקים עד משחימים קלות ובצל משחימים יפה, ערבוב לעתים קרובות כמו בצל חום, 5 עד 7 דקות. להפחית את החום בכל נקודה אם בצל מתחיל חום מהר מדי.
להפחית את החום לחומץ נמוך ולהוסיף חומץ בלסמי 1 כף מים. לגרד את החלק התחתון השחום של מחבת כמו נוזל מתאדה, ערבוב, 1 עד 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים חם, מפוזר עם גבינת פרמזן.
וריאציה עבור לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן
מגישים ארטישוק חם או בטמפרטורת החדר כמו antipasto. להלביש אותם עם קצת שמן זית נוסף העונה קצת יותר גבוהה עם אורגנו וחומץ.
רוטב לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי, גבינת פרמזן
להשמיט את הפרמז 'ן מגוררת עם רצועות גילוח מקלף ירקות של פרמז' ן מ טריז ישירות מעל החלק העליון של הארטישוקים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;