לבה חמה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 892 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קורנפלור, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, סלט עוף חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
בקערה גדולה, לנפות את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד. תניח את הקערה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה מיקסר לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להוסיף את החלב, שמן צמחי, 1 כוס מים קרים, אננס, תמצית וניל וביצים. מקציפים את החומרים הרטובים יחד במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שמן צמחי
אננס
מים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
4
מוסיפים את התערובת היבשה לתוך הקערה בשלוש תוספות, מגרדים את הצדדים לאחר כל תוספת מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים חצי מרוטב הסוכר החום המקורר לתוך קערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד בינונית עד שכל החומרים מעורבבים יחד; הבלילה תיראה חלקה.
7
מלא כל אוניית cupcake שלושה רבעים מלאים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
8
אופים על המדף המרכזי לתוצאות הטובות ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
אופים עד קיסם יוצא נקי, 25 עד 32 דקות. מגניב לגמרי. העוגות יהיו זהובות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
10
כדי להרכיב: לתקוע חור במרכז כל עוגה, למלא עם מילוי אננס. כפור מקורר, קאפקייקס מלא עם ציפוי טריאקי חמאה. סיימי את העוגות עם החזיר הקלוי המקורמל.
מרכיבים שתצטרך
אננס
קאפקייקס
ציפוי
11
בסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר החום, החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
חום על בינוני עד חום גבוה עד בועות התערובת והופך עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף מתכת, 10 עד 15 דקות.
13
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
בואו מגניב.
15
מערבבים 1/2 כוס מים קרים ואת עמילן תירס בקערה קטנה עם מזלג. מחית את האננס, סוכר חום ותערובת המים בבלנדר. מביאים את התערובת לרתיחה בסיר בינוני מעל בינוני לחום גבוה. מערבבים עם כף עץ עד התערובת יורדת לסירופ עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
עמילן תירס
אננס
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
בלנדר
קערה
16
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה. לקרר את המילוי במקרר. כאשר מגניב, לשפוך את המילוי לתוך בקבוק רוטב לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה במהירות בינונית עד חלקה. לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
18
מוסיפים את חלמוני הביצה אחד בכל פעם לחמאה, ערבוב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
19
ערבוב על מהירות נמוכה, להוסיף את אבקת הסוכר לקערה 1 כוס בכל פעם, עד הסוכר משולב באופן מלא. לגרד את הצדדים שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
מוסיף את רוטב טריאקי, חצי רוטב סוכר חום וניל לתערובת, להכות על בינוני נמוך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקי
סוכר חום
וניל
רוטב
21
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
22
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר והחמאה נמסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
סוכר
23
מוסיפים את החזיר הקלוי ומערבבים עד שכל הבשר מצופה בתערובת.