קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לביבות אורז מתוק: פריטל די ריסו

לביבות אורז מתוק: פריטל די ריסו
לביבות אורז מתוק: פריטל די ריסו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. נסו לביבות רום וריקוטה: פריטל די ריקוטן רום, ריסו ולנטיצ'י (אורז ועדשים), ו קורטה די ריסו וקישואים (קרוסטטה אורז וקישואים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני מערבבים את החלב, מחצית הסוכר, קורט מלח, החמאה וגרידת הפירות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את האורז ומניחים לבשל על להבה בינונית עד שהאורז מבושל כמעט לחלוטין וספג את החלב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש ונותנים לתערובת האורז להתקרר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
כשהאורז התקרר מוסיפים את היין, החלמונים, הסודה לשתייה, הצימוקים והקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
במחבת בינונית מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן. כשהשמן מבעבע, גורפים כפות בודדות מתערובת הפריטל ומוסיפים לשמן. מטגנים את הפריטל בקבוצות, נזהרים לא להצטופף במחבת. מטגנים כל כף בלילה עד להזהבה בהירה מכל צד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסירים מהאש ומניחים לנקז על קו צלחת עם מגבות נייר. מחפר כל פריטל מוגמר דרך יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מפזרים מעט מלח ואבקת סוכר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק