לביבות אורז מתוק: פריטל די ריסו
לביבות אורז מתוק: פריטל די ריסו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. נסו לביבות רום וריקוטה: פריטל די ריקוטן רום, ריסו ולנטיצ'י (אורז ועדשים), ו קורטה די ריסו וקישואים (קרוסטטה אורז וקישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר בינוני מערבבים את החלב, מחצית הסוכר, קורט מלח, החמאה וגרידת הפירות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את האורז ומניחים לבשל על להבה בינונית עד שהאורז מבושל כמעט לחלוטין וספג את החלב לחלוטין.
מסירים מהאש ונותנים לתערובת האורז להתקרר בטמפרטורת החדר.
כשהאורז התקרר מוסיפים את היין, החלמונים, הסודה לשתייה, הצימוקים והקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
במחבת בינונית מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן. כשהשמן מבעבע, גורפים כפות בודדות מתערובת הפריטל ומוסיפים לשמן. מטגנים את הפריטל בקבוצות, נזהרים לא להצטופף במחבת. מטגנים כל כף בלילה עד להזהבה בהירה מכל צד, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומניחים לנקז על קו צלחת עם מגבות נייר. מחפר כל פריטל מוגמר דרך יתרת הסוכר.
מפזרים מעט מלח ואבקת סוכר ומגישים מיד.