לביבות ברוקולי
לביבות ברוקולי המתכון יכולות להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 107 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ברוקולי, פלפל, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 77%. לביבות ברוקולי, לביבות ברוקולי ופטה, ו לביבות פטה ברוקולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור; מניחים בסיר קטן מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים פריכים. קוצצים גס ברוקולי ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלבונים, הגבינה, הקמח, המלח, אבקת השום והפלפל. מערבבים ברוקולי.
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. זרוק את הבלילה על ידי 2 כפות גדושות לשמן; לחץ קלות כדי לשטח. מבשלים בקבוצות 3-4 דקות מכל צד או עד להזהבה, תוך שימוש בשמן שנותר לפי הצורך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר