לביבות דלעת עם סירופ בירה שחורה, בננות מקורמלות וקצפת קינמון
המתכון לביבות דלעת עם סירופ בירה שורש, בננות מקורמלות וקצפת קינמון יכולים לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. זה ארוחת הבוקר יש 1013 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצי וחצי, שמן צמחי, בננות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. נסו לביבות דלעת כתומות עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון חתוך עבה, זנגוויל עם קצפת קינמון ובננות, ו לביבות דלעת עם תפוחים מקורמלים וסירופ תבלינים תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פנקייק, לנפות יחד את כל החומרים היבשים. בקערה, לשלב את המחית, ביצים שלמות, וחצי וחצי.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים, נזהרים לא לערבב יתר על המידה את הבלילה. מסיימים עם החמאה המומסת. מקפלים בעדינות 1/2 את החלבונים כדי לשחרר את הבלילה וכאשר החלבונים כמעט משולבים, מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו.
מחממים את המחבת לחום בינוני.
מטפטפים מספיק שמן צמחי כדי למנוע דבק וכפית הבלילה על מחבת, להפיץ אותם עם החלק האחורי של הכף. כאשר פנקייק הם חום זהוב, להעיף כדי לסיים את הבישול.
כדי להפוך את סירופ בירה שורש, להפחית בירה שורש עד שהוא הופך זיגוג עבה.
מקציפים פנימה את החמאה והכף מעל לביבות.
חותכים את הבננות ב 1/2 לאורכו.
מחממים מחבת מטוגנת לבינונית וממיסים את החמאה והסוכר. מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ומתחיל להתקרמל.
מוסיפים את הבננות וזורקים לציפוי.
להכנת הקצפת, הקציפו את השמנת, הקינמון והסוכר בקערה עד שהיא מחזיקה בשיא נוקשה.
להגשה, ערמו את הלביבות על כל צלחת. כף את הסירופ מעל הלביבות, מעליו את הבננות המקורמלות ובובת קצפת קינמון.