קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות פורצ'יני הונגריות-תפוחי אדמה

לביבות פורצ'יני הונגריות-תפוחי אדמה
לביבות פורצ'יני-תפוחי אדמה הונגריות היא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, פטריות פורצ'יני, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף 3/4 כוס מים חמים ולתת לעמוד 45 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר, שמירה על נוזל השרייה. קוצצים גס פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חום 1 כף שמן בינוני כבד מחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פורצ ' יני קצוץ ושום; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
הוסף פורצ ' יני שמורות השריית נוזל ופפריקה; לבשל עד מתאדה נוזל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב. (תערובת פטריות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6
תפוחי אדמה מגורדים דק ביד או במעבד מצויד בדיסק צורם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מסננים תפוחי אדמה. לעטוף במגבת מטבח יבשה; קצוות טוויסט לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים בביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל. מערבבים בתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
חום 6 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, טיפה תערובת תפוחי אדמה על ידי 1/4 כוסים לתוך שמן חם, המרווח בנפרד. באמצעות מרית, לשטח כל אחד לתוך 4 אינץ ' עגול ומבשלים עד פריך וחום, כ 4 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך ולאפשר שמן כדי לקבל חם לפני הוספת תערובת תפוחי אדמה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להעביר צלחות לשרת.
15
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.