לביבות קינמון דלעת
דלעת קינמון פנקייק לוקח בערך 11 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. צופה בדמות שלך? למתכון ידידותי לקטו אובו צמחוני ופודמפה יש 801 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו תערובת פנקייק חמאה, אגוזי פקאן, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם כארוחת בוקר יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 55%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פנקייק רול קינמון דלעת, קינמון רול פנקייק דלעת, ו פנקייק רול קינמון דלעת.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב סירופ מייפל ופקאן בקערה קטנה חסינת מיקרוגל.
מחממים פנימה מיקרוגל על גבוה עד שהוא חם, בערך 25 שניות. הניחו סירופ פקאן בצד ושמרו על חום.
הכנת פנקייק: בקערה בינונית מקציפים תערובת פנקייק, מים, דלעת, קינמון וג ' ינג ' ר עד לקבלת תערובת אחידה (אל תערבבו יתר על המידה; התערובת צריכה להיות גושית).
מרססים מחבת כבדה בתרסיס נון-סטיק ומחממים מחבת על אש בינונית. כפית 2 כפות של הבלילה על מחבת כדי ליצור כל פנקייק. מבשלים 2 דקות או עד להופעת בועות, ואז הופכים לביבות ומבשלים עוד 2 דקות.
מעבירים לביבות לצלחות. למעלה עם חמאה ומגישים עם סירופ פקאן חם.