לביבות קישואים
המתכון לביבות קישואים יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 25 שעות. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם ביצים, אזובית, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לביבות קישואים, לביבות קישואים, ו לביבות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
Grate zucchini באמצעות דיסק גריסה בינוני של מעבד מזון.
להעביר לקערה ולזרוק עם 2 כפיות מלח.
לסחוט קישואים בקבוצות במגבת מטבח כדי להסיר נוזל רב ככל האפשר.
להעביר קישואים לקערה גדולה ומערבבים פירורי לחם, ביצים, אזובית, 1/2 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית.
חום 1/3 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. סקופ 2 כף תערובת ללאטה למחבת (6 עד 8 לכל אצווה). לשטח עם מזלג כדי ליצור פנקייק 2 1/2-3 אינץ'. מטגנים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד (הוספת שמן יותר לפי הצורך).
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת ומתחממים בתנור.