לביבות קישואים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לביבות קישואים, לביבות קישואים, ו לביבות קישואים.
הוראות
ממלאים טיגון או מחבת בשומן עמוק בשמן ל -2 אינץ'. עומק.
בינתיים שלבו חלב וביצה בקערה. מערבבים יחד חומרים יבשים ומוסיפים לתערובת הביצים; מערבבים היטב. מקפלים פנימה קישואים. זרוק את הבלילה על ידי כפיות מעוגלות לתוך שמן חם. מטגנים עד להזהבה עמוקה, הופכים פעם אחת.
מסננים היטב על מגבות נייר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.