לבקוכן
צריך מתאבן צמחוני? Lebkuchen יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 90 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, מים וחמאה בתנור הולנדי גדול; מביאים לרתיחה.
מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט וציפורן; מערבבים היטב, וקריר.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה מומסת לתערובת תבלינים מקוררת; מערבבים היטב.
לעצב בצק לשלושה לחמניות באורך 10 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, ולקרר 8 ימים. הבצק יהיה דביק.
פתח את הגליל, וחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים עוגיות על גיליונות אפייה משומנים קלות.
אופים ב 350 במשך 12 דקות. מגניב על מדפים תיל.
הערה: עבור פרוסת עוגייה אחידה, השתמש בחוט כרוך סביב גליל העוגיות. לעטוף את החוט סביב החלק התחתון של הגליל ו criss-לחצות את הקצוות בחלק העליון. משוך חוט מהגליל לפרוס.
התוצאה היא פרוסת עוגייה אחידה יותר שאינה משפיעה על צורת הגלגול הנותר.