לבקוכן השישי
Lebkuchen VI עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 72 מנות. עם 59 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 151 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מים, סוכר ממתקים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים יחד את הדבש ואת המולסה. מביאים את התערובת לרתיחה, מסירים מחום ומערבבים בסוכר החום, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן, allspice ואגוז מוסקט.
מוסיפים את תערובת דבשה למרכיבים יבשים ומערבבים היטב. מערבבים את האתרוג ואגוזי לוז. מכסים בצק ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. באמצעות כמות קטנה של בצק בכל פעם, להתגלגל על משטח מקומח קלות עובי 1/4 אינץ'.
חותכים למלבנים קטנים ומניחים אותם 1 אינץ ' בנפרד על גיליון העוגיות מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש,עד שלא נשאר חותם כאשר נגע קלות.
מברשת הדובדבן על העוגיות בזמן שהם עדיין חם ולהסיר אותם במהירות מתלי קירור חוט. לאחסן במיכל אטום עם כוס כתום או תפוח במשך כמה ימים כדי לרכך.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן.
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של הממתקים. אם הדובדבן הופך מסוכר תוך צחצוח עוגיות, מחדש חום מעט-הוספת מעט מים עד גבישים להתמוסס.