קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

לבשל את הספר: Chilaquiles Verdes

לבשל את הספר: Chilaquiles Verdes
לבשל את הספר: Chilaquiles Verdes עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 392 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פטה קלה, כוסברה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles, Chilaquiles Verdes, ו ארוחת ערב: Chilaquiles Verdes.

הוראות

1
שים את tomatillos, צ ' ילה, בצל, ושום בסיר בינוני ולהוסיף מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הירקות רכים tomatillos להפוך ירוק חיוור, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
3
בזהירות להעביר את הירקות מבושלים, יחד עם מי בישול, לבלנדר. מחית במשך כמה שניות כדי להתמזג; הקפד להחזיק את המכסה עם מגבת מטבח לביטחון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את עלה דפנה 1/2, אורגנו,טימין, מלח ומרק. המשך רסק עד חלקה. אתה צריך 1 ליטר של סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים סיר רחב או מחבת מעל חום בינוני גבוה מעיל עם שמן תירס. כאשר השמן מעורפל, יוצקים את סלסה ורדה; זה יהיה בועה קצת. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 10 עד 15 דקות. לכסות, להפחית את החום נמוך מאוד, ולשמור על חם בזמן שאתה מטגן את השבבים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
דַק-דַק-
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר כבד תחתית או טיגון עמוק השיש לעומק של כ 2 אינץ ' וחום ל 375 & deg f מעל חום בינוני גבוה. מחסנית טורטיות ולאוורר אותם עם האגודל כדי להפריד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חותכים את הטורטיות ל8 טריזים כמו עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
8
כדי לסיים את chilaquiles, לחשוף את סלסה ורדה ולהעלות את החום בינוני. בדיוק כשזה מתחיל לבעבע, מערבבים את הביצים המוכות. מבשלים ומערבבים אותו במשך כ 5 שניות, עד נוצות הביצה לתוך הרוטב, מתעבה וקושרת אותו. מיד להוסיף את הצ ' יפס, לזרוק בעדינות עד שהם ספגו מספיק רוטב כדי להיות רך. תיזהר לא לבלום את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מפזרים את גבינת ג ' ק על גבי ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
10
מחלקים את chilaquiles בין 4 צלחות.
11
מפזרים את פרסקו queso, בצל קצוץ, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מקשטים עם קרם פרסקה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)