קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש

לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם סוכר, דבש, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, לבשל את הספר: עוגיות מלאך, ו מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הביסקוויטים: מחממים את התנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את קמח התירס בקערת מעבד מזון. מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לקמח התירס. דופק את תערובת קמח התירס פעם אחת כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים 3/4 כוס חלב החמאה ומעבדים רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד, ומוסיפים יותר חלב חמאה לפי הצורך. אל תעבדי יותר מדי על הכסף!
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. לאסוף את הבצק וללטף אותו לתוך מלבן כי הוא בערך 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויטים בקוטר 3 אינץ', לגזור 8 עד 10 סיבובים. כדי להבטיח את הביסקוויטים לעלות כראוי, קמח חותך לפני חיתוך כל ביסקוויט ולא לסובב את החותך.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מניחים את הביסקוויטים, בקושי נוגע, על תבנית אפייה ואופים עד הביסקוויטים הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לחמאת הדבש: השתמש במערבל חשמלי במהירות גבוהה. מקציפים את החמאה הריכה, הדבש והמלח בקערה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דבשחמאת דבש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק