לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם סוכר, דבש, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, לבשל את הספר: עוגיות מלאך, ו מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הביסקוויטים: מחממים את התנור ל 218°.
מניחים את קמח התירס בקערת מעבד מזון. מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לקמח התירס. דופק את תערובת קמח התירס פעם אחת כדי להתמזג.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 3/4 כוס חלב החמאה ומעבדים רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד, ומוסיפים יותר חלב חמאה לפי הצורך. אל תעבדי יותר מדי על הכסף!
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. לאסוף את הבצק וללטף אותו לתוך מלבן כי הוא בערך 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויטים בקוטר 3 אינץ', לגזור 8 עד 10 סיבובים. כדי להבטיח את הביסקוויטים לעלות כראוי, קמח חותך לפני חיתוך כל ביסקוויט ולא לסובב את החותך.
מניחים את הביסקוויטים, בקושי נוגע, על תבנית אפייה ואופים עד הביסקוויטים הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
לחמאת הדבש: השתמש במערבל חשמלי במהירות גבוהה. מקציפים את החמאה הריכה, הדבש והמלח בקערה עד רכות.