קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: בשר משומר

לבשל את הספר: בשר משומר
לבשל את הספר: קופצני בשר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'יפוטלה טחון, קאיין, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: אמפנדס בשר, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מבצעה בשר או מעבד מזון, לחתוך את הבשר קפוא חלקית לרצועות דקות על 1/8 אינץ ' עבה זמן רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בחר קערה בינונית ומערבבים את רוטב ווסטרשייר, מים, שום קצוץ, אבקת צ 'ילי, צ' יפוטלה, פלפל שחור, מלח, וקיין.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמן פלפלשמן פלפל
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את רצועות הבשר לתוך המרינדה הזאת ולהפוך את הכל עם הידיים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולחדור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
למחרת, לחמם את התנור ל 79°. קו 2 מחבתות אפייה עם נייר. מסדרים את רצועות הבשר זה לצד זה על המחבתות, משליכים פיסות שום ומחרישים כל נוזל נצמד לבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
איטי צולים את הרצועות במשך 3 שעות, ולאחר מכן להפוך אותם מעל וצולים במשך שעה או שעתיים יותר. המטרה היא מרקם עור שעדיין גמיש. הבשר המשומר ישמור, מקורר, במשך 3 שבועות. הוא יציב מספיק כדי לארוז ארוחות צהריים או לטיולים כל עוד יום ללא קירור.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני