לבשל את הספר: בשר משומר
לבשל את הספר: קופצני בשר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'יפוטלה טחון, קאיין, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: אמפנדס בשר, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מבצעה בשר או מעבד מזון, לחתוך את הבשר קפוא חלקית לרצועות דקות על 1/8 אינץ ' עבה זמן רב ככל האפשר.
בחר קערה בינונית ומערבבים את רוטב ווסטרשייר, מים, שום קצוץ, אבקת צ 'ילי, צ' יפוטלה, פלפל שחור, מלח, וקיין.
שים את רצועות הבשר לתוך המרינדה הזאת ולהפוך את הכל עם הידיים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולחדור לבשר.
למחרת, לחמם את התנור ל 79°. קו 2 מחבתות אפייה עם נייר. מסדרים את רצועות הבשר זה לצד זה על המחבתות, משליכים פיסות שום ומחרישים כל נוזל נצמד לבשר.
איטי צולים את הרצועות במשך 3 שעות, ולאחר מכן להפוך אותם מעל וצולים במשך שעה או שעתיים יותר. המטרה היא מרקם עור שעדיין גמיש. הבשר המשומר ישמור, מקורר, במשך 3 שבועות. הוא יציב מספיק כדי לארוז ארוחות צהריים או לטיולים כל עוד יום ללא קירור.