קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: חזיר אידיוט

לבשל את הספר: חזיר אידיוט
לבשל את הספר: חזיר אידיוט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 143 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך עלי בזיליקום, שאלוט, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף אידיוט, לבשל את הספר: חזיר עם עירית, ו לבשל את הספר: חזיר צחיח.

הוראות

1
מניחים את בונטים סקוטש, פלפל, בצל ירוק, בצלים, שאלוט, שום, זנגביל, טימין, בזיליקום, allspice הקרקע, קינמון, ופלפל שחור במעבד מזון מצויד להב מתכת פירה למשחה חלקה, מפעיל את המכונה צרורות. לעבוד במלח, שמן, ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף מספיק מים (כ 1/4 כוס) כדי לקבל ממרח עבה אבל pourable. טעם לתיבול, הוספת עוד allspice ו / או רוטב סויה, לפי הצורך; התערובת צריכה להיות מלוחה מאוד טעם מאוד. אתה צריך בערך 2 1/4 כוסות—אולי קצת יותר ממה שאתה צריך, אבל כל עודף שומר היטב במקרר. לאחסן אותו בצנצנת זכוכית ולמקם חתיכת ניילון לעטוף בין החלק העליון של הצנצנת והמכסה, כך אדי הפלפל והמלח לא corrode את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
חותכים דרך צד אחד של כתף החזיר עד העצם.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
תחתוך מסביב לעצם ותמשיך לחתוך עד למרחק של סנטימטר מהצד השני של הכתף. אל תחתוך את כל הדרך. פתח את כתף החזיר כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
5
תחתוך מתחת לעצם ותסיר אותה. לדפוק את החזיר עם פטיש בשר או מערוך עד שהוא על 1 1/2 אינץ ' עבה. מחזיק את הסכין במקביל לקצה הקצר של מלבן החזיר, לעשות סדרה של חתכים מקבילים 1/2 אינץ 'עמוק ו 2 אינץ' מלבד קצה אחד לשני. הפוך את החזיר ולעשות חתכים מקבילים בצד השני, עובד כך החתכים בצד השני הם באמצע הדרך בין החתכים בצד הראשון. אלה" אקורדיון "חתכים הם חתימה של מאסטרים ג' מייקני אידיוט ולעזור טעמים המרינדה והעשן לחדור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מורחים מחצית המרינדה אידיוט בתחתית מחבת צלייה לא מגיבה או מחבת רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מניחים את החזיר butterflied על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מורחים את הדבק אידיוט הנותרים על זה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
תן חזיר במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מערבבים את שבבי העץ ואת allspice פירות יער להשרות אותם במים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
ניקוז רק לפני השימוש.
12
לנקז את החזיר, גירוד את התיבול אידיוט עודף; זה בסדר להשאיר קצת על.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
לגריל: מבחינה טכנית jamaicans גריל חזיר אידיוט באמצעות השיטה הישירה, אבל החום הנמוך ואת כיסוי פח גלי הם משתמשים מייצרת אפקט דומה צלייה עקיפה. וגם, גריל עקיף דורש פחות תשומת לב מאשר צלייה ישירה כאן. קח את הבחירה שלך.אם אתה צלייה באמצעות השיטה העקיפה, להגדיר את הגריל עבור גריל עקיף ולחמם אותו למדיום. כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי העץ וגרגרי allspice לקופסת המעשנים או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח. אם אתה משתמש בגריל פחם, לזרוק את שבבי העץ וגרגרי allspice על הגחלים. מסדרים את החזיר butterflied, צד השומן למעלה, במרכז הסורג מעל מחבת הטפטוף ורחוק מהחום ומכסים את הגריל.אם אתה צלייה באמצעות השיטה הישירה, להגדיר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו בינוני-נמוך. כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש גריל פחם, לזרוק חצי שבבי עץ ופירות יער allspice על הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי העץ ואת allspice פירות יער לקופסת המעשנים או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח. מסדרים את החזיר butterflied, צד שומן למעלה, על השבכה החמה לכסות את הגריל. לזרוק את שבבי העץ הנותרים ואת כלגרגרים על הגחלים כאשר אתה הופך את החזיר; לשמור על הגריל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
גריל את החזיר עד שהוא משחימים כהה מאוד רך, 40 עד 60 דקות באמצעות השיטה העקיפה; כ 20 דקות לכל צד באמצעות השיטה הישירה. השתמש מדחום בשר מיידי לקרוא כדי לבדוק את doneness, החדרתו דרך הצד של החזיר. כאשר נעשה את הטמפרטורה הפנימית צריך להיות על 88° עד195.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
15
כדי לשרת, להעביר את חזיר אידיוט ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, במשך 10 דקות. באמצעות סכין קצבים, להכות את החזיר לחתיכות בגודל ביס. באופן מסורתי, חזיר אידיוט מוגש על נייר שעווה כדי להיאכל עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליברקליבר