לבשל את הספר: חזיר אידיוט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 143 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך עלי בזיליקום, שאלוט, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף אידיוט, לבשל את הספר: חזיר עם עירית, ו לבשל את הספר: חזיר צחיח.
הוראות
1
מניחים את בונטים סקוטש, פלפל, בצל ירוק, בצלים, שאלוט, שום, זנגביל, טימין, בזיליקום, allspice הקרקע, קינמון, ופלפל שחור במעבד מזון מצויד להב מתכת פירה למשחה חלקה, מפעיל את המכונה צרורות. לעבוד במלח, שמן, ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ויסקי סקוטי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף מספיק מים (כ 1/4 כוס) כדי לקבל ממרח עבה אבל pourable. טעם לתיבול, הוספת עוד allspice ו / או רוטב סויה, לפי הצורך; התערובת צריכה להיות מלוחה מאוד טעם מאוד. אתה צריך בערך 2 1/4 כוסות—אולי קצת יותר ממה שאתה צריך, אבל כל עודף שומר היטב במקרר. לאחסן אותו בצנצנת זכוכית ולמקם חתיכת ניילון לעטוף בין החלק העליון של הצנצנת והמכסה, כך אדי הפלפל והמלח לא corrode את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
חותכים דרך צד אחד של כתף החזיר עד העצם.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
תחתוך מסביב לעצם ותמשיך לחתוך עד למרחק של סנטימטר מהצד השני של הכתף. אל תחתוך את כל הדרך. פתח את כתף החזיר כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
5
תחתוך מתחת לעצם ותסיר אותה. לדפוק את החזיר עם פטיש בשר או מערוך עד שהוא על 1 1/2 אינץ ' עבה. מחזיק את הסכין במקביל לקצה הקצר של מלבן החזיר, לעשות סדרה של חתכים מקבילים 1/2 אינץ 'עמוק ו 2 אינץ' מלבד קצה אחד לשני. הפוך את החזיר ולעשות חתכים מקבילים בצד השני, עובד כך החתכים בצד השני הם באמצע הדרך בין החתכים בצד הראשון. אלה" אקורדיון "חתכים הם חתימה של מאסטרים ג' מייקני אידיוט ולעזור טעמים המרינדה והעשן לחדור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
לנקז את החזיר, גירוד את התיבול אידיוט עודף; זה בסדר להשאיר קצת על.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerk
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
לגריל: מבחינה טכנית jamaicans גריל חזיר אידיוט באמצעות השיטה הישירה, אבל החום הנמוך ואת כיסוי פח גלי הם משתמשים מייצרת אפקט דומה צלייה עקיפה. וגם, גריל עקיף דורש פחות תשומת לב מאשר צלייה ישירה כאן. קח את הבחירה שלך.אם אתה צלייה באמצעות השיטה העקיפה, להגדיר את הגריל עבור גריל עקיף ולחמם אותו למדיום. כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי העץ וגרגרי allspice לקופסת המעשנים או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח. אם אתה משתמש בגריל פחם, לזרוק את שבבי העץ וגרגרי allspice על הגחלים. מסדרים את החזיר butterflied, צד השומן למעלה, במרכז הסורג מעל מחבת הטפטוף ורחוק מהחום ומכסים את הגריל.אם אתה צלייה באמצעות השיטה הישירה, להגדיר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו בינוני-נמוך. כאשר אתה מוכן לבשל, אם אתה משתמש גריל פחם, לזרוק חצי שבבי עץ ופירות יער allspice על הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, להוסיף את שבבי העץ ואת allspice פירות יער לקופסת המעשנים או למקם אותם בכיס מעשן מתחת לאח. מסדרים את החזיר butterflied, צד שומן למעלה, על השבכה החמה לכסות את הגריל. לזרוק את שבבי העץ הנותרים ואת כלגרגרים על הגחלים כאשר אתה הופך את החזיר; לשמור על הגריל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
רוטב הודו, מחומם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
גריל את החזיר עד שהוא משחימים כהה מאוד רך, 40 עד 60 דקות באמצעות השיטה העקיפה; כ 20 דקות לכל צד באמצעות השיטה הישירה. השתמש מדחום בשר מיידי לקרוא כדי לבדוק את doneness, החדרתו דרך הצד של החזיר. כאשר נעשה את הטמפרטורה הפנימית צריך להיות על 88° עד195.
כדי לשרת, להעביר את חזיר אידיוט ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, במשך 10 דקות. באמצעות סכין קצבים, להכות את החזיר לחתיכות בגודל ביס. באופן מסורתי, חזיר אידיוט מוגש על נייר שעווה כדי להיאכל עם האצבעות.