קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון

לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון
והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם חניתות אספרגוס בינוני עבה, עלים של 4, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, לבשל את הספר: טריקל, ו לבשל את הספר: בננה טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ולשפשף אותו לתוך הקמח עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים בחלמון ביצה ומספיק מים כדי לעשות בצק מוצק. אתה תמצא שאתה צריך על כף מים או אפילו פחות. 
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים מחבת 9 אינץ '(22 ס " מ) טארט (החיים יהיו קלים יותר כאשר אתה בא לחתוך את הטארט אם יש לך מחבת עם תחתית נשלפת), לחיצה על המאפה ישר לתוך הפינות. לדקור את בסיס המאפה עם מזלג, ואז לקרר אותו במשך עשרים דקות טובות. אל תתפתו להחמיץ את הצעד הזה; הקור יעצור את הבצק מתכווץ בתנור. בינתיים, מחממים את התנור ל 204° (200°C).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים עיוור במשך שתים עשרה עד חמש עשרה דקות, עד המאפה הוא זהוב חיוור ויבש למגע. 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C). להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ירידה באספרגוס, ולתת לו להתבשל במשך שבע או שמונה דקות בערך, עד שהוא די רך. זה יקבל יותר בישול מאוחר יותר, אבל אתה רוצה שזה יהיה רך ביסודיות לאחר זמנה בתנור, כמו המרקם שלה בקושי ישתנה מאוחר יותר תחת פודינג. 
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שים את השמנת בקנקן או בקערה והכה בביצים בעדינות עם מזלג. קוצצים בגסות את הטרגון ומוסיפים אותו לקרם עם תיבול של מלח ופלפל שחור. חותכים את האספרגוס לאורכים קצרים, הסרת כל קצוות קשים. לפזר אותו על הקליפה אפוי חלקית, ואז לשפוך את תערובת שמנת וביצה ולפזר את הגבינה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אופים במשך כארבעים דקות, עד המילוי הוא זהב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים חמים.