לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון
והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם חניתות אספרגוס בינוני עבה, עלים של 4, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, לבשל את הספר: טריקל, ו לבשל את הספר: בננה טארט טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ולשפשף אותו לתוך הקמח עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם גס.
מערבבים בחלמון ביצה ומספיק מים כדי לעשות בצק מוצק. אתה תמצא שאתה צריך על כף מים או אפילו פחות.
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים מחבת 9 אינץ '(22 ס " מ) טארט (החיים יהיו קלים יותר כאשר אתה בא לחתוך את הטארט אם יש לך מחבת עם תחתית נשלפת), לחיצה על המאפה ישר לתוך הפינות. לדקור את בסיס המאפה עם מזלג, ואז לקרר אותו במשך עשרים דקות טובות. אל תתפתו להחמיץ את הצעד הזה; הקור יעצור את הבצק מתכווץ בתנור. בינתיים, מחממים את התנור ל 204° (200°C).
אופים עיוור במשך שתים עשרה עד חמש עשרה דקות, עד המאפה הוא זהוב חיוור ויבש למגע.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F (180°C). להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ירידה באספרגוס, ולתת לו להתבשל במשך שבע או שמונה דקות בערך, עד שהוא די רך. זה יקבל יותר בישול מאוחר יותר, אבל אתה רוצה שזה יהיה רך ביסודיות לאחר זמנה בתנור, כמו המרקם שלה בקושי ישתנה מאוחר יותר תחת פודינג.
שים את השמנת בקנקן או בקערה והכה בביצים בעדינות עם מזלג. קוצצים בגסות את הטרגון ומוסיפים אותו לקרם עם תיבול של מלח ופלפל שחור. חותכים את האספרגוס לאורכים קצרים, הסרת כל קצוות קשים. לפזר אותו על הקליפה אפוי חלקית, ואז לשפוך את תערובת שמנת וביצה ולפזר את הגבינה על פני השטח.
אופים במשך כארבעים דקות, עד המילוי הוא זהב ולהגדיר.