קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה

לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רתיחה סרטנים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון, מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, ו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית.

הוראות

1
ממלאים סיר 6 ליטר שני שלישים מלאים במים ומוסיפים את רתיחה הסרטן ו 2 כפות מלח. מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, ואז לתוך חצי ירח פרוסות עבה ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
תוסיף את תפוחי האדמה לסיר. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לנקז ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף, בתנור נמוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך; להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל האדום לשמן הבייקון ומבשלים עד חום קל, 5 עד 7 דקות. ממש לפני הבצל נעשה, מוסיפים את השום ומבשלים עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הסר מהחום.
8
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, ½ כוס הגבינה, חצי בייקון, מחצית הבצל הירוק, תערובת בצל - שום, קאיין, פפריקה, שמנת חמוצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים יחד ביסודיות.
10
מוסיף את תפוחי האדמה לקערה; לתת לעמוד במשך כמה דקות, עד הגבינה מתחילה להמיס. מקפלים הכל ביחד, דואג לא לשבור את תפוחי האדמה. בדוק את התבלינים ולהתאים את הטעם. למעלה עם הגבינה הנותרים, בייקון, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון