לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רתיחה סרטנים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון, מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, ו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית.
הוראות
ממלאים סיר 6 ליטר שני שלישים מלאים במים ומוסיפים את רתיחה הסרטן ו 2 כפות מלח. מערבבים עד מעורבב.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, ואז לתוך חצי ירח פרוסות עבה ¼ אינץ'.
תוסיף את תפוחי האדמה לסיר. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
לנקז ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף, בתנור נמוך.
בינתיים, במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך; להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
מוסיפים את הבצל האדום לשמן הבייקון ומבשלים עד חום קל, 5 עד 7 דקות. ממש לפני הבצל נעשה, מוסיפים את השום ומבשלים עד חום קל.
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, ½ כוס הגבינה, חצי בייקון, מחצית הבצל הירוק, תערובת בצל - שום, קאיין, פפריקה, שמנת חמוצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיף את תפוחי האדמה לקערה; לתת לעמוד במשך כמה דקות, עד הגבינה מתחילה להמיס. מקפלים הכל ביחד, דואג לא לשבור את תפוחי האדמה. בדוק את התבלינים ולהתאים את הטעם. למעלה עם הגבינה הנותרים, בייקון, בצל ירוק.