לבשל את הספר: כבד עוף Crostini הוא חלב חינם מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, מלח גס ופלפל, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף כבד פטה, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, ו לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, עונדים את הכבדים עם מלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 5 דקות. מניחים את הכבדים בצד בקערה ומוסיפים 1/4 כוס של ורמוט למחבת, מגרדים את התחתית כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. להפחית את ורמוט מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מעט מתקתק, על 3 דקות, ושופכים אותו על כבדי העוף. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבד עוף
סטייקים של ניו יורק
ורמוט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
2
לנגב את מחבת sauté נקי ולחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לקרמל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים את האנשובי ועשבי תיבול ומבשלים, מועכים את האנשובי עד שהם נמסים לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
הסר מהחום, להוסיף את הצלפים, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
7
להעביר את התערובת לקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף את 1/4 כוס ורמוט הנותרים למחבת, גירוד התחתון כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. מבשלים 2 דקות ושופכים על תערובת הבצל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מעבירים את כבדי העוף ותערובת הבצל למעבד מזון ודופק עד לתערובת הוא פירה מחוספס. לא צריך להיות חתיכות גלוי של צלפים, בצל, ושום. (כבד עוף יכול להיות בקירור עד 4 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני שתתפשטו על הלחם הקלוי.)
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מחממים התנור ל 400°. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 דקות, או עד הלחם מתחיל פריך אבל לא חום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בעוד הלחם קלייה, לבשל את pancetta. עבודה בקבוצות, להניח את הפרוסות בשכבה אחת במחבת sauté ומבשלים, דקה אחת בכל צד, עד זהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כפית מיונז על כל פרוסת לחם. למעלה עם 2 כפות כבד עוף ו 2 פרוסות pancetta.