קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: כבד עוף Crostini

לבשל את הספר: כבד עוף Crostini
לבשל את הספר: כבד עוף Crostini הוא חלב חינם מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, מלח גס ופלפל, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף כבד פטה, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, ו לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, עונדים את הכבדים עם מלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 5 דקות. מניחים את הכבדים בצד בקערה ומוסיפים 1/4 כוס של ורמוט למחבת, מגרדים את התחתית כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. להפחית את ורמוט מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מעט מתקתק, על 3 דקות, ושופכים אותו על כבדי העוף. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כבד עוףכבד עוף
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ורמוטורמוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנגב את מחבת sauté נקי ולחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לקרמל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את האנשובי ועשבי תיבול ומבשלים, מועכים את האנשובי עד שהם נמסים לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
הסר מהחום, להוסיף את הצלפים, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
להעביר את התערובת לקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הוסף את 1/4 כוס ורמוט הנותרים למחבת, גירוד התחתון כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. מבשלים 2 דקות ושופכים על תערובת הבצל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים את כבדי העוף ותערובת הבצל למעבד מזון ודופק עד לתערובת הוא פירה מחוספס. לא צריך להיות חתיכות גלוי של צלפים, בצל, ושום. (כבד עוף יכול להיות בקירור עד 4 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני שתתפשטו על הלחם הקלוי.)
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מחממים התנור ל 400°. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 דקות, או עד הלחם מתחיל פריך אבל לא חום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
בעוד הלחם קלייה, לבשל את pancetta. עבודה בקבוצות, להניח את הפרוסות בשכבה אחת במחבת sauté ומבשלים, דקה אחת בכל צד, עד זהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כפית מיונז על כל פרוסת לחם. למעלה עם 2 כפות כבד עוף ו 2 פרוסות pancetta.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)