קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר:כמון-שפשף סטייק עם רוטב Chimchurri

לבשל את הספר:כמון-שפשף סטייק עם רוטב Chimchurri
אם $1.86 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: סטייק אגפו כמון עם רוטב Chimchurri עשוי להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שאלוט, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו שום-שפשף סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את החומרים לשפשף עד בשילוב טוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תייבש את הסטייק עם מגבות נייר. לקצץ אותו של כל שומן פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מברשת אותו קלות עם שמן זית. תלחץ על השפשוף בשני צידי הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
לבנות אש פחם או לחמם מראש גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
בינתיים, להפוך את רוטב Chimichurri: לשים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד בקתה קצוצה היטב לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
ממש לפני הצלייה, מתבלים את הסטייק במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מניחים את הבשר על באח הבישול על חום בינוני ישיר, כיסוי, וצלקת. מבשלים 4 עד 6 דקות. סובב את הסטייק עם זוג מלקחיים וצרוב את הצד השני. המשיכו לצלות 3 עד 5 דקות נוספות עבור מדיום-רייר. השתמש בשיטת A-OK או מדחום לקריאה מיידית כדי לבדוק את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הסר את הסטייק מן הגריל ולשים אותו על מגש נקי לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני גילוף. בעוד הבשר נח, להפיץ את פרוסות באגט עם רוטב צ 'ימיצ' ורי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בגטבגט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
חותכים את הסטייק על פני התבואה לפרוסות אלכסוניות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
10
מניחים פרוסה על כל פרוסת לחם עם רוטב צ 'ימיצ' ורי ומפזרים קמצוץ של פלר דה סאל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Fleur De SelFleur De Sel
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
11
מגישים חם או חם.

מרכיבים

1בגט, פרוס דק (על 1/2, אינץ רחב)בגט, פרוס דק (על 1/2, אינץ רחב)1חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה וקצוצה, בערך חבורה אחתפטרוזיליה טרייה קצוצה וקצוצה, בערך חבורה אחת1סטייק צלע, על 3/4 אינץ עבה ו 1 1/2 עד 2 ק סטייק צלע, על 3/4 אינץ עבה ו 1 1/2 עד 2 ק " ג כל אחד8שרימפס וורידיםFleur de selFleur de sel3ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים8שרימפס וורידיםרוטב צ'ימיצ' ורירוטב צ'ימיצ' ורי1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין שרי או חומץ יין אדוםחומץ יין שרי או חומץ יין אדום8שרימפס וורידיםשפשוף כמוןשפשוף כמון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט טחון או בצלשאלוט טחון או בצל1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.