לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי
לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. אם יש לך מים חמים, יוגורט, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Sukiyaki מהיר, לבשל את הספר: קמחי מהיר, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך במשך כמה שניות, עד הבצק הוא מוגדר היטב, בקושי דביק, קל לטפל בכדור. אם הוא יבש מדי, מוסיפים את המים הנותרים 1 כף ב-t ime ומעבדים במשך 5 או 10 שניות לאחר כל תוספת. אם זה רטוב מדי (זה לא סביר), להוסיף 1 או 2 כפות של קמח חיטה מלאה תהליך בקצרה.
טופס את הבצק לתוך עגול ולשים אותו על גיליון עוגיות או לחץ לתוך מחבת מוכן, כל הדרך עד הקצוות.
אופים במשך 20 דקות ואז מפזרים את החלק העליון עם קצת מלח ים גס, וממשיכים לאפות עוד 35 עד 40 דקות, עד שהכיכר הוא מוצק וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לחתוך את הלחם לפרוסות או ריבועים לשרת או לאחסן עד יום.