קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי

לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. אם יש לך זרעי קימל, בצל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מרק בוטנים, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוק החזיר ואת spareribs בסיר גדול לכסות עם המים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך לבשל, ברפרוף את פני השטח של קצף והוספת מים אם הוא מתאדה, עד הבשר יכול ליפול את העצם, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הבשר מן הסיר ואת הקוביות, להשליך את העצמות ואת השומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
החזירו את הבשר לסיר והוסיפו את הכרוב הכבוש, בצל, שזיפים מיובשים, יין, רסק עגבניות, שום, פטריות, קימל ומרג ' ורם. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרז ' ורםמרז ' ורם
זרעי קימלזרעי קימל
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הנקניק וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
5
הסר את הנקניק וחתוך אותו לפרוסות, להחזיר אותו למרק, ומבשלים בזמן שאתה מכין את הנביכה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
6
בינתיים, במחבת קטנה, לעשות את roux פפריקה, שנקרא zaprazka. ממיסים את החמאה על חום בינוני, ואז מערבבים את הקמח והפפריקה כדי ליצור רביכה. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף למרק, ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
מגישים חם.