קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

לבשל את הספר: סיר סלמון חם

לבשל את הספר: סיר סלמון חם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי השונגיקו, פילה סלמון, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן, ו מבשלים את הספר: טונן ענק או טרטר סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את המרק על ידי שילוב של dashi, מיסו, ו מירין בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את פרוסות הבצל על החלק התחתון של סיר חם באופן אקראי ערימת כרוב ותפוחי אדמה על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את המרק השמור. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לחשוף את הסיר, ולמקם את טופו, harusame, negi, פטריות enoki, פטריות shiitake על גבי החומרים האחרים, הסדרת כל אחד בחבורה נפרדת, מסודרת. לכסות את הסיר שוב ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הסלמון על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הסלמון מבושל דרך, כ 5 דקות יותר. כאשר הדגים מבשלים, השתמש במקלות אכילה באופן קבוע כדי להפריד את הפרוסות וללחוץ אותם לתוך המרק כדי שהם יחממו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את עלי shungiku ומבשלים 1 דקה יותר.
7
מקשטים עם קמצוץ ביצי סלמון, אם משתמשים, על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מגישים את החומרים יחד עם מרק בקערה קטנה, מדגיש עם sansho.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מנה צדדית: קערות בודדות של אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים shungiku, stemmedעלים shungiku, stemmed9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדאשי.דאשי.99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(חצי חבילה של 200 גרם) פטריות enoki, גזוז ומשוכה בנפרד(חצי חבילה של 200 גרם) פטריות enoki, גזוז ומשוכה בנפרד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כרוב ירוק ראש קטן (על, לחתוך לחתיכות בגודל ביס1/4 כרוב ירוק ראש קטן (על, לחתוך לחתיכות בגודל ביס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה בינוניים באיידהו (בערך, קלופים, חצויים לאורכם, וחתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'תפוחי אדמה בינוניים באיידהו (בערך, קלופים, חצויים לאורכם, וחתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשירו מיסושירו מיסו340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ספרדי בינוני (על, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל ספרדי בינוני (על, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון, חצוי לאורכו ופרוס לחתיכות בעובי 1/2 אינץפילה סלמון, חצוי לאורכו ופרוס לחתיכות בעובי 1/2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ביצי סלמון, לקישוט (אופציונלי)ביצי סלמון, לקישוט (אופציונלי)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה( כ 8 חתיכות), נבעופטריות שיטאקה( כ 8 חתיכות), נבעו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 חבילה (על טופו המשרד, לחתוך 4 חתיכות1/2 חבילה (על טופו המשרד, לחתוך 4 חתיכות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.