לבשל את הספר: סלט שוק
לבשל את הספר: סלט שוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 285 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, טימין, לבבות ארטישוק מושרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 56 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בעיקר לא סלט תפוחי אדמה, לבשל את הספר: סלט מריר, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את הסלק בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים את חבילת נייר הכסף על גיליון אפייה מעוטר.
אופים עד הסלק הוא מזלג, על 1 שעה. מגניב, ואז להחליק את העור, ולחתוך את הקצב לקוביות.
בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני וממלאים במים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'; להביא את המים לרתיחה. מיד לכבות את החום. לכסות את הסיר במשך 3 דקות. לחשוף ולתת לביצים להתקרר במים. פיל וחצי לאורך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח. מרתיחים את האספרגוס עד פריך במכרז, 1 עד 1 1/2 דקות. לצלול מיד במי הקרח; לנקז היטב.
לחלק את הרומיין בין 4 צלחות ארוחת ערב. פזר את הסלק, גזר, עגבניות, מלפפון, זיתים, ובצל על הרומיין (כמו פיצה פאי). לחצות שני גבעולי אספרגוס מעל החלק העליון של כל סלט. מעל כל אחד עם שני חצאי ביצה ולב ארטישוק מושרה.
טפטוף עם ויניגרט ומקשטים עם עירית.
בערך לקצוץ את הבצלים ולזרוק עם שמן זית.
מורחים את הבצלים על תבנית אפייה מלוטשת ומטגנים עד חום זהוב, כ 5 דקות. הבצל ישמור במקרר, מכוסה, עד 3 שבועות.
בקערה, לטאטא יחד את החומץ, מלח, אורגנו, ותימין עד שהמלח מתמוסס.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן הזית עד משולב באופן מלא. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ויניגרט ישמור במקרר, מכוסה, עד 1 חודש.