לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי
לבשל את הספר: סלט תירס חריף עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, עירית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו לבשל את הספר: פודינג תירס.
הוראות
ממיסים את החמאה בשמן זית בווק או במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל האדום, habanero, ופלפל. מלח בנדיבות, ו sauté במשך 3 דקות, עד שהכל מתרכך.
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים עוד 3 דקות. התירס צריך להיות חם אבל לא השחמה. כבה את החימום.
מוסיפים את החומץ, סירופ מייפל, גרידת ליים ומיץ; מערבבים. טעם של מלח; להעביר קערה חמה. למעלה עם עירית וכוסברה.
תמונה באדיבות ויליאם מורו ספרי בישול