קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי

לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי
לבשל את הספר: סלט תירס חריף עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, עירית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו לבשל את הספר: פודינג תירס.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בשמן זית בווק או במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את הבצל האדום, habanero, ופלפל. מלח בנדיבות, ו sauté במשך 3 דקות, עד שהכל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים עוד 3 דקות. התירס צריך להיות חם אבל לא השחמה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מוסיפים את החומץ, סירופ מייפל, גרידת ליים ומיץ; מערבבים. טעם של מלח; להעביר קערה חמה. למעלה עם עירית וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
תמונה באדיבות ויליאם מורו ספרי בישול