לבשל את הספר: סלט תירס חריף עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, עירית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו לבשל את הספר: פודינג תירס.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בשמן זית בווק או במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את הבצל האדום, habanero, ופלפל. מלח בנדיבות, ו sauté במשך 3 דקות, עד שהכל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צ ' ילי Habanero
(צינור גדול)
3
מוסיפים את גרעיני התירס; מבשלים עוד 3 דקות. התירס צריך להיות חם אבל לא השחמה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מוסיפים את החומץ, סירופ מייפל, גרידת ליים ומיץ; מערבבים. טעם של מלח; להעביר קערה חמה. למעלה עם עירית וכוסברה.