קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם vanillan extract, pan schmear, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום, ו לבשל את הספר: יוגורט עם אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לשלב את החמאה, דבש, רום, סוכר חום, וניל לנצח עד חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים 1/3 כוס של schmear על החלק התחתון של מחבת אפיית סיליקון 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים מעט מלח. (ניתן להקפיא את שאר השמיר למשך עד 2 שבועות או עד 1 חודש; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
חותכים את החלק העליון והתחתון מהאננס וחותכים את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6
חותכים את האננס לאורכו לרבעים, וחותכים את הליבה מכל קטע.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
7
חותכים כל חתיכה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. החל בהיקף המחבת, לעשות טבעת חופפת של פרוסות אננס עם הצד המעוגל כלפי חוץ. הפוך טבעת שנייה בתוך הראשון, חופפים את הפרוסות בכיוון ההפוך, עובד לכיוון מרכז המחבת. שמור כל אננס נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור שמנת, עוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד הראשון משולב לפני הוספת השני מגרד את הצדדים לפי הצורך. הכה בחלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
12
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ופוזרים על האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
אופים במשך 15 דקות. לסובב את המחבת אפילו בראונינג ואופים עוד 20 עד 25 דקות, עד בודק עוגה או שיפוד עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מדף קירור במשך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
הפעל סכין סביב הקצוות של העוגה, הפוך על מגש הגשה, ולהגיש חם. (שאריות עוגה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד