לבשל את הספר: עוגת בטטה עם Streusel פקאן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פקאן, סוכר חום, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לבשל את הספר: עוגת רול בטטה, עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור streusel, בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, פקאן, ומלח.
טפטוף בחמאה ומערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על התערובת בין האצבעות כדי ליצור גושים קטנים; להפריש.
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח 9 " - תבנית אפייה מרובע. בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, סוכר חום, וביצים עד חלקה וקרם, על 1 דקה.
לטאטא בטטה, מולסה, זנגביל, מלח, קינמון, הל, ואגוז מוסקט. לנפות את הקמח וסודה לשתייה ישירות על הבלילה. באמצעות מרית מקציף או גומי, לשלב את החומרים עד היטב מעורבב וכמעט חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת, מתפשט באופן שווה עם המרית.
מפזרים את streusel באופן שווה על הבלילה.
אופים עד שיפוד מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים בלבד נצמדים, כ 45 דקות. מגניב עד רק חם במחבת על מתלה תיל.