קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת בטטה עם Streusel פקאן

לבשל את הספר: עוגת בטטה עם Streusel פקאן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פקאן, סוכר חום, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לבשל את הספר: עוגת רול בטטה, עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור streusel, בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, סוכר חום, פקאן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2
טפטוף בחמאה ומערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על התערובת בין האצבעות כדי ליצור גושים קטנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח 9 " - תבנית אפייה מרובע. בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, סוכר חום, וביצים עד חלקה וקרם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטאטא בטטה, מולסה, זנגביל, מלח, קינמון, הל, ואגוז מוסקט. לנפות את הקמח וסודה לשתייה ישירות על הבלילה. באמצעות מרית מקציף או גומי, לשלב את החומרים עד היטב מעורבב וכמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת, מתפשט באופן שווה עם המרית.
6
מפזרים את streusel באופן שווה על הבלילה.
7
אופים עד שיפוד מוכנס ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים בלבד נצמדים, כ 45 דקות. מגניב עד רק חם במחבת על מתלה תיל.
8
חותכים לתוך מלבנים.