קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית

לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית
לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2835 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 110 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, גבינה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבשל את הספר: ארטישוק התינוק, סגנון סיציליאני, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio.

הוראות

1
צור באר עם הקמח, להוסיף את השמרים וזה מים, קורטוב של מלח, ומספיק מים נוספים כדי להפוך בצק רך (3/4 עד 1 כוס). ללוש עד הבצק הופך מוצק הומוגני, ואז טופס לתוך כדור, לכסות, ולתת לעלות במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים 2 כפות שמן זית על אש נמוכה ומוסיפים את הבצל. מכסים את המחבת כדי ליצור קיטור ולשמור על הבצל מחשיך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגבניות ואת שיני שום שלמות. המשך לבשל עד שהרוטב ריחני ודחוס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
הסר וזרוק את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4
מחממים את התנור ל 218°. משמנים תבנית אפייה בשמן זית. הפוך שכבה של בצק על 2 אינץ ' גבוה על המחבת. לדחוף לתוך הבצק כמו חתיכות רבות של אנשובי לפי הצורך; גם לדחוף כמה פרוסות דקות של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מכסים את הקונזה ומפזרים גבינה ואורגנו. טפטוף בנדיבות עם יותר שמן זית ואופים במשך כ 15 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק פריך בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®