צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? לבשל את הספר: Kashmiri Pilaf יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 530 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אורז בסמטי, עלה דפנה, של גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוף קאשמירי, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר nonstick גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את כל התבלינים ואת עלה המפרץ ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהב, ואז מוסיפים את השקדים והצימוקים ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את האורז סחוט למחבת. מערבבים אותו בשמן מתובל לרגע ומוסיפים 1 3/4 כוסות מים, חלב זעפרן, תאנים ומלח לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך כמה דקות, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 7-8 דקות. טעם, הדגנים צריכים להיות מבושלים; אם לא, לכסות עוד דקה. מתבלים ומוסיפים אגוזי מלך או פיסטוקים. להתפיח עם מזלג כפי שאתה מערבב אותם. השאירו במשך 4 דקות כדי לאפשר כל עודף מים להיות ספוג על ידי האורז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זעפרן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)