לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה
המתכון לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פרמזן, כרישה, מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. נסו לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל, ו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה והשמן את התנור.
לטגן את הכרישה עד רך אבל לא השחמה, על 2 דקות. מערבבים את האורז, הקפד מעיל ביסודיות עם השומן. מערבבים את הפטריות, זיתים, ו 3 1/4 כוסות של מרק (לצפות שמן sputtering).
נעל את המכסה במקום מעל חום גבוה להביא ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 4 דקות. הפחת את הלחץ על ידי הצבת התנור תחת מים זורמים קרים.
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח.
הריזוטו יהיה די מרקי בשלב זה. מניחים את התנור על חום בינוני-גבוה ומרתיחים חשופים, תוך ערבוב נמרצות בכל דקה, עד שהתערובת מתעבה והאורז רך אך עדיין לעיס, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קצת יותר מרק אם התערובת מתייבשת לפני שהאורז מגיע לעקביות הרצויה. כבה את החום, מערבבים בפרמזן, ומוסיפים מלח לפי הטעם (אם תרצה).