קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח

לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח
המתכון לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, חמאה, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, לבשל את הספר: פודינג תירס, ו לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמירה על קליפות מצורף, לקלף אותם בחזרה בחלקים על כל אוזן של תירס, ולהסיר את המשי. מכסים את התירס החשוף עם הקליפה. משרים את התירס במים קרים במשך 5 עד 10 דקות
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
מיםמים
תירסתירס
2
מחממים סבכה אחת של גריל פחם או גז עד בינוני גבוה ועוד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, שום, מלח ופלפל במעבד מזון קטן או בבלנדר ודופק לשלב. עם המכונה פועלת, לאט לטפטף בשמנים. לחלופין פסטו יכול להיות משולב ביד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מניחים את התירס, עדיין מכוסה על ידי הקליפה, על הסורג הגבוה בינוני. מבשלים 3 דקות, פונים לצד השני, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
5
הסר מן הגריל, לקלף בחזרה את הקליפה, לחזור באח הגבוה כדי לסמן בקלילות char התירס מכל צד, סיבוב ו jockeying בין בינוני וגבוה לפי הצורך במשך 5 עד 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר את התירס מן הגריל מברשת בנדיבות עם פסטו. לסחוט סיד על האוזניים ומפזרים פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
פסטופסטו
תירסתירס
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מגישים עם כל סיד הנותרים וטפיחות של חמאה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לייםליים