לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח
המתכון לבשל את הספר: תירס בגריל על קלח מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, חמאה, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, לבשל את הספר: פודינג תירס, ו לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
שמירה על קליפות מצורף, לקלף אותם בחזרה בחלקים על כל אוזן של תירס, ולהסיר את המשי. מכסים את התירס החשוף עם הקליפה. משרים את התירס במים קרים במשך 5 עד 10 דקות
מחממים סבכה אחת של גריל פחם או גז עד בינוני גבוה ועוד גבוה.
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, שום, מלח ופלפל במעבד מזון קטן או בבלנדר ודופק לשלב. עם המכונה פועלת, לאט לטפטף בשמנים. לחלופין פסטו יכול להיות משולב ביד. תניח בצד.
מניחים את התירס, עדיין מכוסה על ידי הקליפה, על הסורג הגבוה בינוני. מבשלים 3 דקות, פונים לצד השני, ומבשלים 3 דקות.
הסר מן הגריל, לקלף בחזרה את הקליפה, לחזור באח הגבוה כדי לסמן בקלילות char התירס מכל צד, סיבוב ו jockeying בין בינוני וגבוה לפי הצורך במשך 5 עד 7 דקות בסך הכל.
הסר את התירס מן הגריל מברשת בנדיבות עם פסטו. לסחוט סיד על האוזניים ומפזרים פלר דה sel.
מגישים עם כל סיד הנותרים וטפיחות של חמאה בצד.