להמס עוף צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה עוף להמיס. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מים, גבינת מונטריי ג'ק, תערובת קולסלאו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צ'יפוטלה בגריל עם רוטב שמנת צ' יפוטלה-SRC, צ'ופה דה פולו קון צ' יפוטלה (מרק עוף עם צ'יפוטלה), ו ממיסים את הלב טונה מומסת (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 צ 'ילה מפחית; מילואים הנותרים צ' ילי ורוטב לשימוש נוסף.
הסר ולהשליך צ 'ילה גזע וזרעים; דק קוצצים צ' ילה.
מערבבים צ ' ילה, מיונז, ומים בקערה קטנה.
מורחים על 1 כף תערובת צ ' ילה באופן שווה על מחצית העליון של לחמניות.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים כל אחד באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 3 דקות לכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; מעל כל אחד עם פרוסת גבינה. מסדרים תערובת סלט כרוב על חצי התחתון של לחמניות; למעלה עם עוף וחצי הנותרים.
מגישים באופן מיידי. משרת גודל: כריך 1.