לובסטר אנסנדה תרמידור
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו לובסטר אנסנדה תרמידור. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 683 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק טרי, טרגון, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 71%. לובסטר תרמידור, לובסטר תרמידור, ו לובסטר תרמידור דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר ציר גדול של מים.
מוסיפים את המלח, הבצל, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל, הלימון והשום.
מניחים להתבשל להזרמת המים, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את הלובסטר ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מוציאים את הלובסטר מהמים ומניחים בקערת מי קרח. כאשר מגניב, להסיר את הרגליים ולהניח בצד. החל במרכז כל לובסטר, חתוך לשניים לאורך הגב, ונקה את הטומאלי, והוסיף לקערה עם הרגליים.
מסירים את בשר הזנב והטופר וקוצצים גס. שמור את הרגליים, פגזי הטופר וטומאלי למטרה אחרת, כגון מלאי. שוטפים את הקליפות להגשה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
במחבת מוקפצת בינונית מוסיפים את החמאה, השמן והצ ' וריסו ומבשלים 5 עד 6 דקות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים את הפלפל האדום והשום ומקפיצים עד שהשום מבושל, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שרוקס בצבע בלונדיני, 3 עד 4 דקות נוספות. מערבבים לאט את החלב ומבשלים עד להסמכה.
מוסיפים את היין הלבן, הטרגון, הדיז ' ון, הפלפל, מיץ הלימון ו 1/4 כוס פרמזן.
שלב את בשר הלובסטר והרוטב ומלא את קליפות הלובסטר הנקיות בתערובת. למעלה עם הפנקו ופרמזן שנותר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים עד שהחום העליון, 8 עד 12 דקות.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב להגיע גם למקום. דומיין לואי מישל ופילס שאבלי באטו פרמייר קרו ויילס ויגנס עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![דומיין לואיס מישל ופילס שאבלי באטו פרמייר קרו ויילס וינס]()
דומיין לואיס מישל ופילס שאבלי באטו פרמייר קרו ויילס וינס