לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט לובסטר בזיליקום ולימון, בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם, ו צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי.
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את המחבת סאוט לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. לטגן במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עבור מוסיף שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
תוציא את הלובסטר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
מוסיפים את הקישואים ואת סאוט במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
n / nDavid בורק הוא coauthor, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דוד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Domaine de Chantemerle Chablis. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.