אם יש לך ספגטי, שמנת כבדה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו פסטה לובסטר חריפה, פסטה לובסטר חריפה, ו הדרך בה החיים צריכים להיות, או פסטה עם לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הלובסטר ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד אדום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
ברגע שהלובסטר מתחיל לבשל, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ואת 3 שיני שום. מבשלים ומערבבים רק כדי לשחרר את הנוזל. אל תתנו להם חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
כשהלובסטר יוצא מהסיר, מניחים אותו על קרש חיתוך ומשתמשים בסכין גדולה כדי לחתוך אותו לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מניחים את הצד בשרני חצאים לתוך המחבת עם בצל ושום. לבשל במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מביאים עוד סיר מים לרתיחה ומתבלים עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את הספגטי ומבשלים 8 דקות, או עד למכרז. אם אתה רוצה לחסוך זמן וסיר, אתה יכול להרתיח את הפסטה במי הלובסטר שכן הוא כבר רותח, רק להוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיף את העגבניות למחבת ולהפוך את החום עד גבוה כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל וקינמון. לבשל, ערבוב כל הזמן במשך 5 עד 7 דקות. לאט לאט לשפוך את השמנת, ערבוב כל הזמן. הרוטב יהפוך לצבע ורוד נחמד. הפעל את החום עד בינוני נמוך. להתחמם, ערבוב מדי פעם עד הפסטה נעשית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
יכול דיאט קרם סודה
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
11
מסננים את הספגטי ומניחים על צלחת הגשה גדולה. מערבבים בחמאה ושום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
12
יוצקים את רוטב העגבניות על הספגטי ומסדרים את שני חצאי הלובסטר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ספגטי
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט