קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

לובסטרים ותירס

לובסטרים ותירס
לובסטרים ותירס נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 15 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, לובסטרים חיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו לובסטרים ותירס, לובסטרים בגריל פחם עם תירס חרוך, עגבניות ותפוחי אדמה כחולים, ו לובסטרים מיין בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על אש נמוכה מבשלים את החמאה עם השום, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל עד להמסת החמאה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מכינים את הגריל לבישול ישיר ועקיף על אש בינונית (350 עד 450 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הניחו לובסטר על קרש חיתוך, צד הקליפה כלפי מטה. הכנס את קצה סכין גדולה וחדה לגוף הלובסטרים ממש מתחת לראש (אין צורך להתבייש בתהליך זהזה לוקח קצת כוח), וחותך את הלובסטר פתוח במרכז, חותך את הגוף אך לא דרך הקליפה האחורית. (הקליפה תחזיק את המיצים בזמן שהיא מתבשלת.)
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
4
הסר וזורק את שק הראש והמעיים. שוטפים את הלובסטר מתחת למים זורמים קרים. כדי לעזור ללובסטר להישאר שטוח על הגריל, הכנס שיפוד במבוק דרך בשר הזנב.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
5
הסר את להקות גומי על הטפרים.
6
מברישים את פנים הלובסטר במעט מהחמאה. חזור על הפעולה עם שאר הלובסטרים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
חמאהחמאה
7
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הלובסטרים, צד הקליפה כלפי מטה, על אש בינונית ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד שבשר הזנב יציב ולבן, 10 עד 15 דקות, ומברישים מדי פעם בחמאה נוספת. (לובסטרים בעלי קליפה רכה יתבשלו מהר יותר מלובסטרים בעלי קליפה קשה.) יחד עם זאת, אם הגריל שלכם מספיק גדול, צלו את התירס. אם לא, צולים את התירס אחרי הלובסטרים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
חמאהחמאה
תירסתירס
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברישים את התירס במעט מהחמאה וצולים על אש בינונית ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד להשחמה בכתמים ורכים, 10 עד 15 דקות, הופכים מדי פעם. מתבלים את התירס במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מעבירים את הלובסטרים והתירס לפלטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
תירסתירס
10
מחממים את תערובת החמאה על אש בינונית עד שהיא מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
מגישים את הלובסטרים עם התירס ותערובת החמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
חמאהחמאה
תירסתירס

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ו שרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אך שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין ג ' ופרוי שאבלי בורוי ויילס וינס פרמייר קרו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
דומיין ג ' ופרוי שאבלי בורוי ויילס וינס פרמייר קרו
דומיין ג ' ופרוי שאבלי בורוי ויילס וינס פרמייר קרו
צבע צהוב זהוב, מבריק, זוהר וצלול. האף צפוף וריחני עם רמזים עדינים של וניל ותבלינים, פירות יבשים ורעננים ... אף נחמד מפגין ועדין. היין עשיר ועדין בעת ובעונה אחת, עם תווים עדינים של תבלינים וטוסט, הפה המלוח מצליח את נישואי המינרליות והעושר המסתיימים במורכבות יוצאת דופן.