לוח שחמט ליים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לוחות שחמט ליים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית לימון-ליים, סוכר, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו גלגלי רוח ולוחות שחמט, שוקולד-חמאת בוטנים שחמט, ו טקילה ליים פלנק סטייק סלט פהיטה עם ויניגרט ליים צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הקמח והמלח בקערה. מקציפים את החמאה, גבינת השמנת והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שהם תפוחים, 3 דקות. מקציפים פנימה את הביצה, גרידת הליים ותמצית. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקמח.
מעבירים מחצית מהבצק לקערה נפרדת; גוון עם צבעי מאכל.
אבק את הבצק בקמח; מרדדים כל צבע בנפרד על קלף מקומח למלבן בעובי 1/4 אינץ'. מקפיאים עד ליציבות, 15 דקות.
חתוך כל חלק למלבן בגודל 4 1/2 על 7 1/2 אינץ', תוך שמירת השאריות.
חותכים כל מלבן לאורכו לתשע רצועות ברוחב 1/2 אינץ'.
הניחו 3 רצועות זו לצד זו על תבנית אפייה (לבן, ירוק, לבן). הגדר 3 רצועות נוספות מעל, צבעים מתחלפים (ירוק, לבן, ירוק). למעלה עם שלוש רצועות נוספות (לבן, ירוק, לבן). בנה יומן נוסף שמתחיל בירוק-לבן-ירוק. מצננים את בולי העץ.
לאסוף את שאריות, שמירה על הצבעים נפרדים.
מרדדים כל אחד על קלף מקומח למלבן בגודל 5 על 8 אינץ 'בעובי 1/4 אינץ'. עטפו את המלבן הירוק סביב היומן בפינות הלבנות ועטפו את המלבן הלבן סביב היומן בפינות הירוקות; חתוך את העודפים. לעטוף את יומני פלסטיק; צמרמורת 2 שעות.
מקם מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים מראש ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה עם קלף. פורסים את בולי העץ לעוגיות בעובי 1/3 אינץ'; מסדרים 1 1/2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה.
אופים, מחליפים את התבניות באמצע הדרך, עד להתייצבות, 12 עד 14 דקות.
תן מגניב 5 דקות; להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.