קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

לוח שחמט ליים

לוח שחמט ליים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לוחות שחמט ליים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית לימון-ליים, סוכר, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו גלגלי רוח ולוחות שחמט, שוקולד-חמאת בוטנים שחמט, ו טקילה ליים פלנק סטייק סלט פהיטה עם ויניגרט ליים צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הקמח והמלח בקערה. מקציפים את החמאה, גבינת השמנת והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שהם תפוחים, 3 דקות. מקציפים פנימה את הביצה, גרידת הליים ותמצית. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מעבירים מחצית מהבצק לקערה נפרדת; גוון עם צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
אבק את הבצק בקמח; מרדדים כל צבע בנפרד על קלף מקומח למלבן בעובי 1/4 אינץ'. מקפיאים עד ליציבות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חתוך כל חלק למלבן בגודל 4 1/2 על 7 1/2 אינץ', תוך שמירת השאריות.
5
חותכים כל מלבן לאורכו לתשע רצועות ברוחב 1/2 אינץ'.
6
הניחו 3 רצועות זו לצד זו על תבנית אפייה (לבן, ירוק, לבן). הגדר 3 רצועות נוספות מעל, צבעים מתחלפים (ירוק, לבן, ירוק). למעלה עם שלוש רצועות נוספות (לבן, ירוק, לבן). בנה יומן נוסף שמתחיל בירוק-לבן-ירוק. מצננים את בולי העץ.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
לאסוף את שאריות, שמירה על הצבעים נפרדים.
8
מרדדים כל אחד על קלף מקומח למלבן בגודל 5 על 8 אינץ 'בעובי 1/4 אינץ'. עטפו את המלבן הירוק סביב היומן בפינות הלבנות ועטפו את המלבן הלבן סביב היומן בפינות הירוקות; חתוך את העודפים. לעטוף את יומני פלסטיק; צמרמורת 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
מקם מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים מראש ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה עם קלף. פורסים את בולי העץ לעוגיות בעובי 1/3 אינץ'; מסדרים 1 1/2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים, מחליפים את התבניות באמצע הדרך, עד להתייצבות, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
תן מגניב 5 דקות; להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
12
צילום: אנדרו פרסל