לוחשת ירקות טריים חורף: ירקות טריים של מרסלה חזן באניה קאודה
לוחשת Crudités החורף עם מרסלה חזן של Bagna Caudan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, פרחים כרובית, צנוניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קיץ Crudités עם Bagna Cauda, לוחשת Crisper: ירקות חורף עם ויניגרט זית קרוטונים גבינת עיזים, ו Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים חצי סיר גדול במים.
מוסיפים 1 כף מלח כשר. מביאים מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח. כאשר מים רותחים, מוסיפים ברוקולי ומבשלים דקה אחת.
הסר עם מסננת למי קרח. חזור עם כרובית. כאשר פרחים הם קרירים, כתמים יבשים ולסדר על מגש גדול עם אנדיב וצנוניות.
בסיר קטן מחממים את שמן הזית ואת החמאה על אש בינונית עד שהחמאה מתחילה להקציף.
מוסיפים שום ואנשובי ומבשלים, מועכים אנשובי על הקרקעית ועל צדי הסיר עם כף עץ, עד שרוב האנשובי מומס לרוטב, כ 3 דקות.
הסר מן החום, העונה לפי הטעם עם פלפל, ויוצקים לתוך קערה קטנה (או לשרת ישירות מן הסיר).