קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

לוחשת ירקות טריים חורף: ירקות טריים של מרסלה חזן באניה קאודה

לוחשת ירקות טריים חורף: ירקות טריים של מרסלה חזן באניה קאודה
לוחשת Crudités החורף עם מרסלה חזן של Bagna Caudan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, פרחים כרובית, צנוניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קיץ Crudités עם Bagna Cauda, לוחשת Crisper: ירקות חורף עם ויניגרט זית קרוטונים גבינת עיזים, ו Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי סיר גדול במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים 1 כף מלח כשר. מביאים מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח. כאשר מים רותחים, מוסיפים ברוקולי ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר עם מסננת למי קרח. חזור עם כרובית. כאשר פרחים הם קרירים, כתמים יבשים ולסדר על מגש גדול עם אנדיב וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בסיר קטן מחממים את שמן הזית ואת החמאה על אש בינונית עד שהחמאה מתחילה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים שום ואנשובי ומבשלים, מועכים אנשובי על הקרקעית ועל צדי הסיר עם כף עץ, עד שרוב האנשובי מומס לרוטב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר מן החום, העונה לפי הטעם עם פלפל, ויוצקים לתוך קערה קטנה (או לשרת ישירות מן הסיר).
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגישים מיד עם crudités.