לול קבבים
קבב לול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 454 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. תמורת 1.6$ למנה, המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך פפריקה, פיתות, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 64%. מתכונים דומים: קבבוני קופטה עם רוטב יוגורט חריסה חריף ולחם שטוח בגריל (קבב טלה טחון), קבב לולה - קבבוני טלה טחון פרסי, וקבבוני אדנה (קבבי טלה טחון).
הוראות
ציוד מיוחד: 8 סטים של מקלות אכילה מושרים במים למשך 30 דקות
שמים בקערה גדולה את בשר הבקר, הבצל, הפטרוזיליה, רסק העגבניות, הכמון והפפריקה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מערבבים הכל יחד עם הידיים עד שהוא מתאחד היטב.
קח בערך 1/2 כוס (4 אונקיות) מתערובת הבשר וצור ממנה צורת נקניקייה באורך 5 או 6 אינץ' על מקלון אכילה. לאחר שהכנתם את כולם, רססו אותם בתרסיס הבישול וצלו אותם, הופכים לעתים קרובות, עד שהם מוכנים, כ-8 עד 10 דקות. (לחלופין, מבשלים אותם במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהם מבושלים, בערך 8 עד 10 דקות.)