קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

לומי לומי סלמון

לומי לומי סלמון
לומי לומי סלמון הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך פלפל סדוק, עגבניות, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 24 שעות ו -20 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: סלט סלמון לומי לומי בסגנון טקסס, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (הלא הוא סלמון לומי לומי, ו לומי לומי סלמון.

הוראות

1
לרפא את הסלמון במלח על ידי הנחת שכבת מלח הוואי בתחתית צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הניחו בו סלמון ולחצו בעדינות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מפזרים עוד מלח מעל ומשפשפים אותו על כל הסלמון. למעלה עם עוד יותר מלח, מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות כדי לשלוף את המים. מלח שולחן אינו מומלץ לתהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
שוטפים את הסלמון היטב במים קרים כדי לשטוף הרבה מהמלח ואז לייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
חותכים את הסלמון בקוביות ומניחים בקערה ומוסיפים עגבניות, בצל מאווי, בצל ירוק וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מאווי בצלמאווי בצל
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים את האננס לשניים לאורכו. חותכים חתכים בבשר וגורפים את נתחי האננס הפנימיים; מוסיפים לקערה. סוחטים פנימה את מיץ הליים, מוסיפים שמן ופלפל שחור, ואז זורקים את התערובת לאיחוד כל המרכיבים. מכסים ומצננים במשך שעה 1. גורפים את התערובת לקליפת האננס המפוצלת ומציגים כקערה דקורטיבית. לאכילה, כף את סלט הסלמון לכוס חסה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.