לומי לומי סלמון
לומי לומי סלמון הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך פלפל סדוק, עגבניות, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 24 שעות ו -20 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: סלט סלמון לומי לומי בסגנון טקסס, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (הלא הוא סלמון לומי לומי, ו לומי לומי סלמון.
הוראות
לרפא את הסלמון במלח על ידי הנחת שכבת מלח הוואי בתחתית צלחת זכוכית.
הניחו בו סלמון ולחצו בעדינות כלפי מטה.
מפזרים עוד מלח מעל ומשפשפים אותו על כל הסלמון. למעלה עם עוד יותר מלח, מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות כדי לשלוף את המים. מלח שולחן אינו מומלץ לתהליך זה.
שוטפים את הסלמון היטב במים קרים כדי לשטוף הרבה מהמלח ואז לייבש.
חותכים את הסלמון בקוביות ומניחים בקערה ומוסיפים עגבניות, בצל מאווי, בצל ירוק וצ ' ילי.
חותכים את האננס לשניים לאורכו. חותכים חתכים בבשר וגורפים את נתחי האננס הפנימיים; מוסיפים לקערה. סוחטים פנימה את מיץ הליים, מוסיפים שמן ופלפל שחור, ואז זורקים את התערובת לאיחוד כל המרכיבים. מכסים ומצננים במשך שעה 1. גורפים את התערובת לקליפת האננס המפוצלת ומציגים כקערה דקורטיבית. לאכילה, כף את סלט הסלמון לכוס חסה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר]()
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.