לוסניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם עשבי תיבול דה פרובנס, רוטב עגבניות, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הטלה, הבצל והפלפלים, ומבשלים עד שהטלה משחים והירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ואז מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, ציר העוף, הרוזמרין, הטימין, עשבי התיבול דה פרובנס ואגוז המוסקט. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים בזמן שמכינים את מילוי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים