לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts).
הוראות
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה.
מניחים דגים, עור הצדדים למעלה, במחבת; לבשל 2 דקות. הפוך את הדגים; למעלה עם תערובת עגבניות. מביאים לרתיחה.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.