לורה סיימון שורש ירקות הלביבות
לביבות השורש-ירקות של לורה סיימון עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 30 . מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גזר לבן, גזר, שמן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: לביבות ירקות שורש, לביבות ירקות שורש, ו לביבות ירקות שורש פריכות עם מחית סלק.
הוראות
מניחים מסננת גדולה עם רשת דקה מעל קערה גדולה. מגררים את תפוחי האדמה ומניחים במסננת. מגררים את הפרוסות והגזר ומניחים בקערה גדולה נוספת.
מוסיפים לתערובת הגזר הלבן את הבצל, השמיר, ארוחת המצות, המלח והפלפל.
בעזרת הידיים, סחטו את תפוחי האדמה בכף היד בכל פעם מעל המסננת כדי להסיר כמה שיותר לחות.
מוסיפים את תפוחי האדמה הסחוטים לתערובת הפרוספ. כשכל תפוחי האדמה נלחצו, הסר את המסננת ושפוך בזהירות את נוזל תפוחי האדמה תוך השארת עמילן תפוחי האדמה הלבן בתחתית.
מוסיפים את העמילן לתערובת הירקות.
מוסיפים 2 ביצים ומשלבים היטב. הכניסו 1/4 כוס קטנה מהתערובת לכף היד ושטחו ביד השנייה. אם התערובת נדבקת יחד, אתה יכול ליצור את התערובת הנותרת לתוך עוגות. אם לא, מוסיפים עוד ביצה ואז יוצרים את העוגות.
ב בינוני, כבד תחתית מיומן על חום בינוני, חום 1/2 אינץ שמן צמחי.
מניחים כמה מהעוגות בשמן החם ומטגנים עד שזהב כהה מצד אחד. הופכים בעזרת מרית ומבשלים את הצד השני עד להזהבה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור של 200 מעלות צלזיוס תוך כדי טיגון העוגות שנותרו.