לזניה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1499 קלוריות, 57 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך בזיליקום, לחם כיכר כפרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבשר ומעילים אותו עם פלפל. לבשל דרך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר את הבשר מן הסיר ולהוסיף את הבצל, פלפלים, 1/2 של השום, ועשבי תיבול. להפוך את החום בינוני לבשל את הירקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את רוטב העגבניות והדבק. העונה עם מלח ופלפל ולתת להתבשל במשך 1 שעה.