לזניה
לזניה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1499 קלוריות, 57 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך בזיליקום, לחם כיכר כפרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל) (מתכונים דומים).
הוראות מחממים את השמן בסיר גדול בחום גבוה.
מוסיפים את הבשר ומעילים אותו עם פלפל. לבשל דרך, על 5 עד 6 דקות.
הסר את הבשר מן הסיר ולהוסיף את הבצל, פלפלים, 1/2 של השום, ועשבי תיבול. להפוך את החום בינוני לבשל את הירקות עד רך.
מוסיפים את רוטב העגבניות והדבק. העונה עם מלח ופלפל ולתת להתבשל במשך 1 שעה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הלזניה היבשה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
הסר ומניח על תבנית אפייה מצופה בשמן זית. לזרוק את הפסטה כדי לצפות אותו לחלוטין.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה, מערבבים היטב את הריקוטה ופרמזן. בתבנית אפייה 9 על 12 אינץ', להתחיל הנחת הפסטה. חלקה על שכבת תערובת הגבינה והכפית על רוטב בשר.
הוסף שכבה נוספת של פסטה וחזור על תהליך זה עד שתגיע לחלק העליון של המנה. השכבה הסופית צריכה להיות תערובת גבינה ומוצרלה טרי.
מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור.
הסר את רדיד ולתת חום במשך 15 דקות נוספות.
חותכים את הלחם הכפרי לשניים ומורחים על חמאה.
מוסיפים שום טחון, מלח ופלפל ועוטפים בנייר כסף.
אופים עד חם לאורך כל. לפתוח את הלחם אבל לשמור אותו בנייר הכסף.
כדי לשרת, כפית על רוטב בשר על צלחת חמה.
מניחים כיכר גדולה של לזניה על בריכת הרוטב. למעלה עם פרמזן ועלה בזיליקום.
מרכיבים מנות :
5 עלים בזיליקום, קצוץ דק, בתוספת עלים לקישוט 1 1 כף אורגנו מיובש 1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון 397 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי) 1 כדור גדול מוצרלה טרייה, מגוררת או פרוסה דק 6 ציפורן שום, טחון 1 קטן פלפל ירוק, קצוץ קטן 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' 1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד 1 1 כוס מי פסטה אטריות לזניה יבשות 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 1 ( חצילים) בצל, קצוץ קטן 1 1 כף אורגנו מיובש עלי אורגנו טריים וקצוצים 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פרמזן מגורר, בתוספת תוספת לקישוט 1 אוראו ממולאים כפולים פלפל שחור סדוק, בתוספת תוספת עבור ציפוי בקר 1 קטן פלפל אדום, קצוץ קטן 1 פיינט ריקוטה 1 לחם כיכר כפרית 2 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 1 בצל אדום גדול פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה